Vlieland

Vlieland is een reisverslag in woord, beeld en geluid. Sonja Schulte schreef het tweede ebook in de reeks De Internet Gids Cahiers. Door het verhaal heen vindt u twaalf tekeningen en vier audiostukken. In een unieke combinatie van stemmen komt de geschiedenis van vrouwen op reis tot leven. Hier onder zijn een aantal exclusieve fragmenten te beluisteren, voorgelezen door Sonja zelf.


Het ebook kunt u na aanschaf direct lezen op iedere e-reader en smartphone. U kunt zelf kiezen welke prijs u voor uw ebook betaalt: €3,99, €2,45 of niets. Van iedere binnenkomende euro gaat 50 eurocent naar de auteur. Van de overige 50 eurocent worden de coverontwerper, typograaf, webbouwer, webhost, corrector en redacteur betaald. Voor een bedrag waar u nog geen grande cafe latte van kunt kopen steunt u de ontwikkeling van nieuwe titels in deze reeks.


Sonja Schulte leest, schrijft, tekent en maakt audio. Ze schrijft voor De Optimist, De Internet Gids en boekrecensies voor Dagblad van het Noorden/Leeuwarder Courant.


Download uit onze winkel de epub-versie voor iPhone, iPad, Mac, Nook, Android en de meeste andere e-readers en apps. Open met iBooks of je eigen favoriete app. Het epub-bestand is in kleur en bevat vier audiofragmenten.


Download uit onze winkel de mobipub-versie voor Kindle e-readers van Amazon en de Kindle apps op de meeste types smartphone. Voor gebruik op e-readers bevat deze versie geen audiofragmenten.


Audiofragmenten

De Internet Gids Cahiers

De reeks De Internet Gids Cahiers wordt verzorgd in samenwerking met gastredacteur en schrijver Miriam Rasch en bestaat uit nieuwe, literaire publicaties van Nederlandse bodem. Ieder werk is rond de 40 pagina's lang en te lezen gedurende een enkele treinreis of in de rij op het vliegveld. De mogelijkheden van dit nieuwe publicatieplatform worden zowel literair als visueel en auditief onderzocht.